Täällä satoi eilen lunta vaakasuoraan. Parin pihalla vietetyn minuutin jälkeen huomasi olevansa läpimärkä. Huhtikuun puoliväli on jo ylitetty, olisin enemmän kuin valmis siirtymään kesäkauteen. Polkupyöräni Keijo lienee samaa mieltä.

Haaveilen jämälankavuoren madaltumisesta valloittamiskelpoiseksi, joten viime aikojen neuleilla on ollut takana joko edellinen elämä tai kuiva oleskelu milloin milläkin vintillä kerämuodossa. Pienistä nöttösistä saa kätevästi jämäsukkia renttutyyliin.

1240067041_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Papukaijamerkki sille, joka arvaa, kumpi sukista tehtiin ensin ;) Oikealla muuten näkyy mp3-soitin. Sillä kuunnellaan Nickelbackia. Chad..... Ruma tukka ja täydellinen lauluääni ovat vastustamaton yhdistelmä.

Näillä sukilla taapersin tänään Kaupunkiin hankkimaan repun ja hamekangasta. Hameen ompelu on siis edessä, ettekä tulokselta täälläkään välttyne... Olen aika innoissani projektista, koska minulla on visio. Reppukaan ei ole mikä tahansa reppu, vaan iso Fjällräven Kånken, josta jo pidempään haaveilin. Päädyin olemaan käytännöllinen värivalinnassa. Piristän teitä nappaamalla kuvan googlesta omien tunnistamattomien väännösten sijaan.

k%C3%A5nkenbig.jpg

Repulle riittää kannettavaa. Kuuden lukuaineen jakso on aluillaan. Yritin välttää kirjastoa, koska en ehdi lukea kuin pari kirjaa viikossa jos sitäkään, mutta puolivahingossa luettavaksi päätynyt Carpe Jugulum sytytti tarpeen hyökätä Pratchett-hyllylle suunnilleen ydintuhon vimmalla ja...

1240067357_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Positiivista: ei vapaa-ajan ongelmia. Kouluajallekin on muuten mielenkiintoisuutta luvassa ensi kuussa, pääsen Pietariin. Surettaa niiiin ne mantsantunnit, jotka missaan kyseisten päivien aikana...