Elikkäs, villapaidan taka- ja etukappaleet ovat nyt valmiit. Hihaakin on jo melkein puolessavälissä ensimmäinen. Olisin laittanut hienoja kuvia mutta Vuodatus ei toimi kunnolla, ärsyttää. Just kun sain otettua tuosta palmikostakin kuvan ja niin edelleen... No, kuvia tulee heti kun toimii. Sitä odotellessa.

Koulussa tänään tuli neulottua, käytävän lattialla vain istuin ja viuhdoin. Rupesivat siinä pojat kuittailemaan että olen nolife ja muuta mukavaa :) Taitaa olla kuitenkin neulominen paljon fiksumpaa ja kehittävämpää kuin mopojen viritys, joten turha siitä hikeentyä. Kysyivät myös monetko kapulat on syttyneet tuleen - taisi viitata neulomisnopeuteen, joka heille näytti paremmalta kuin mitä oikeasti onkaan.

Pikkusiskoa neljä vee olen opettanut virkkaamaan ketjusilmukoita. Yhteistyönä tuo sujuu jo ihan hyvin, ei tahdo pienellä kädet riittää joten pitelen valmiista tuotoksesta kiinni ettei karkaa väärään suuntaan ja sitten hoetaan vuorotellen "etukautta". Ja tämä välillä: "Minä koukkaaaaan..." Aika suloista. Pitäähän sitä perinnettä siirtää nuoremmille...

Ja sitten vielä utopistinen haave, eli tällaisen kun saisi: http://heavens-hellcat.livejournal.com/2006/09/25/ Mutta tuo englannin kielen virkkaussanasto ei ole vielä tarpeeksi hallussa. Eli sitäkin pitäisi treenailla ja ohjetta kääntää ennen kuin Totoro olisi minun.