Violetti on uusi lempiväri.

Yhdistettynä mustaan mohairiin violetti lanka (käytetty taannoin kissapipossa) näyttää aika herkulliselta. Sain metreittäin pitsinauhoja sukulaisperintönä, kaunein oli ommeltu renkaaksi ja oli juuri sopiva herättämään inspiraation. Nappasin siis ruman dalmatialaiskuvioisen lasipurkin (saatu ala-asteaikoina synttärilahjaksi puolikaverilta) ja päällystin sen kivoilla asioilla.

Tämä on nätisti pöydällä. Puikot olivat täysin randomit, samoin silmukkamäärä. Sisäpuolelle ulottuu pieni taite. Neule taittuu kätevästi nurjan kerroksen kohdalta. Viisas minä.

Pöydälle purkin viereen on päässyt toinen kaunis violetti asia. Oikeastihan tapan kaktuksetkin, mutta hetken mielijohde synnytti pakkomielteen ja tahdoin välttämättä saintpaulian. Mummollakin oli niitä, kun olin pieni. Ehkä nyt peukalostani tulee yhtä vihreä kuin itse Hulkilla.

Violettia on takissaan myös Jokerilla. Roolisuoritus muistettiin myös viime yönä, itse sitä olin valveilla todistamassa. Eli...

Mitäpä tähän on enää lisättävää. Go Heath.

Valitettavasti Jokerin upea takki ei näy kuvassa. Etenkin se väri on jotain uskomattoman herkullista...

Btw, Oscar-gaala oli muutenkin katsomisen arvoinen. Noista suuresti hypetetyistä Zac Efroneista ja Robert Pattinsoneista ei jaksa innostua, mutta juontaja Hugh Jackmania olisi katsellut pidempään. En muista ennen nähneenikään kyseistä miestä, mutta ensivaikutelmahan tunnetusti kannattaa tehdä gaalajuontajana puku päällä, iskee allekirjoittaneeseen. Taidan olla heikkoina ausseihin, mikäli tämä postaus ei sitä vielä ole paljastanut jollekulle.

Niin ja tosiaan, olen voittanut Satu H:n arvonnassa.

Kortti pyysi anteeksi paketin myöhästymistä. Eipä tuo mitään... :D Kuva palkinnosta ei kyllä onnistunut, en tiedä oliko syynä värien moninaisuus, kamera vai kuvaustaitojeni vajavuus. Ensimmäisen vaihtoehdon sulkee pois se pikkuseikka, että lähettäjä itse onnistui palkinnosta vallan mainion potretin näppäämään. Hmh. Janne-lanka on muuten niin suuresti erään ystävän väristä, että todennäköisesti siitä jotakin hänelle syntyy. Harmi, että synttärinsä ovat vasta syksyllä ja joulu jouluna :D

Nickelback - Rockstar (otsikko)