Kiirettä on pitänyt ja pari neuletta ihan suunnilleen päättelyvaiheessa, mutta jotain sentään valmistunutkin.
Elikkäs tossuthan nämä, ja itselleni jälleen. Erilaisia jalanlämmittimiä olen nyt viime aikoina itselleni tehnyt, kuten varmaan joku on huomannutkin, järjettömät määrät. Nämä ovat varmaan kuudennet jos lasku aloitetaan syksystä... Mutta on niille ihan oikeaa tarvettakin. Koko ajan jalassa.
1317841.jpg
Vaikka etusauma on ruma, kauniit ne silti tavallaan ovat. Ja malli oli aivan aivottoman yksinkertainen eli oikein mukava :)
Suuren käsityölehden viime vuoden viimeisessä numerossa (muistaakseni) tämä ohje on julkaistu ja suunnittelijana Anu Harkki. Lankana Fritidsgarn (johon rakastuin nyt) ja sitä kului noin puolitoista 50 gramman kerää.
Lähempi kuva vielä kukasta...
1317826.jpg
Ohjeen mukaisen kukankin tein... Lehden kuvassa oli tämä tehty jostain muusta, aivan järjettömän kauniista langasta mutta samasta kuin tossu onnistuu myös.
Nimesin nämä puutarhatossuiksi, koska keväinen vihreä yhdistettynä rimpsuun ja kukkaan toivat mieleeni kukkapenkin. Puutarhaihmistä minussa on noin nolla prosenttia.
Yritän saada jotain edistystä ufoutuneen laukkuni saralla aikaan tässä hiihtolomalla. Mitäpä tässä muutakaan, paitsi nyt ehkä joku äidinkielen kirjallisuustutkielma sun muita rästisysteemeitä... :)