Nyt on ollut hidasta. Hiiiiiiiiiiiiiidaaaaaaaaaastaaaaaaaaaaaaaa.......................... Neulomuksia ei ole valmistunut yhtään viime postauksen jälkeen. Olen kuitenkin aloittanut pariakin eri työtä, joten kerron niistä.
Ensin puikoille pääsi palmikkolaukku tummansinisestä Mambosta. Ja totta kai siitä tulee valtava, kun ohje on tehty pienemmälle langalle. Kuvitelkaa 220 mambosilmukkaa seiskan puikoille. Jep... Ja kaiken lisäksi on kiire päästä ostamaan lisää lankaa, koska se loppuu ja kevätvärit jo tunkevat tilalle. Neljä kerää jo syönyt, joten tuloksen olisi parempi olla sen arvoinen...
Tuo laukku on todella painava. Keskivertoon neuletyöhön, esimerkiksi sukkaan, verrattuna sen massa on moninkertainen joka aiheutti mahdollisesti oikeaan käteeni jonkinasteisen rasitusvamman, mikä taas säikäytti minut määräämään itselleni monen päivän neulekiellon.
Kevyempi neulottava on koulutyöni Juliette. Mohairista on ihan kiva tehdä vaihteeksi, värinä kaunis omenanvihreä. Ohje on julkaistu vähän erilaisena (mielestäni kivempana) Suuressa Käsityölehdessä, joten täytyy taas odottaa että pääsen sitä koulussa tai kirjastossa vilkaisemaan... Oma tilaukseni kun alkoi heti seuraavasta numerosta viime syksynä, valitettavasti.
Haaveissa siintelee monia ihania neuleita, selasin nimittäin Knittyä eilen illalla useamman numeron verran. Mutta taitavat haaveiksi jäädä... Kovin monimutkaista ohjetta englannin kielellä kun ei tee mieli tahkota. Minulle sopiva ohje on sellainen, jota ei tarvitse juurikaan ajatella. Se on se krooninen laiskuus.