Pukeutumiseni ei ole koskaan ollut sitä tyylikkäämpää ja naisellisempaa sorttia. Jotenkin mukaan tarttuvat helpoiten kollarit ja perustopit niin kaupasta kuin kaapistakin. Hameiden käyttöä ja omistusta yritän kuitenkin jatkuvasti lisätä. Tarvitsen lisää, lisää ja vielä lisää. Kenties kesällä jaksan ommellakin.
Arvatkaas, millainen laukku olisi täydellinen täydellisen hameen kanssa? No, aika lailla tällainen.

1584704.jpg

Virkkailin koulussa luonnonvalkoista matonkudetta.

Resepti
Ota kasa matonkudetta ja virkkuukoukku numero kymmenen. Virkkaile ensin aloitusketju, sitten kiinteitä silmukoita lisäillen muutaman aina päissä ja lopuksi kiireen yllättäessä kauniita pylväitä. Kahvat onnistuvat helpoimmalla konstilla, jonka kuvitella saattaa. Olennaista onnistumisen kannalta on mielenkiinnon ja iloisen mielentilan ylläpito tarvittavan parin tunnin ajan milläs muullakaan kuin komeilla miehillä. Tämän vaiheen voi toteuttaa esimerkiksi The Day After Tomorrow:n avulla. Ai miten niin? No, kenties kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
tdat02.jpg
Voi sen ilmaista sanoinkin.
Ei tarvita kuin kaksi.
Jake Gyllenhaal. (Kuvassa oikealla alhaalla, kuten huomaatte.)
Ihana, eikö?

Nihh. Kun nyt improvisoimastani reseptistä olette selvillä, saanen esitellä taidokkaat lisäinformaatiota laukustani antavat kuvat à la minä itse sekä hovikuvaaja.

Poseeraamaan pääsee Ihaa laukun saadessa pönöttää rauhassa paikallaan.

1584706.jpg

Silloin ilmestyy paikalle hovikuvaajan käsi, lähes pahaa aavistamatta.

1584698.jpg

Kyllä me kuvata osaamme, älkää yhtään epäilkö.

1584682.jpg

Taidon huipentuma.
Tällä radalla jatkuu kymmenien nyt jo kuvauksellisen materiaalin taivaaseen siirtyneiden otosten ajan, kunnes...

1584673.jpg

Eh, mikä söpö pose? Laukku näkyy kuitenkin kivasti. Hatun tarkoitus on peittää kasvot ja tuoda hillittyä tyylikkyyttä (repeä rauhassa, minulla on neula ja lankaa). Taustan kello on ollut jo reilun vuoden pysähtyneenä.

Näihin tunnelmiin jäämme siis tänään uuden, rakkaan laukkuni kanssa. Laukku kuuluu muuten kategoriaan "jotakin, jota varmasti tulen käyttämään ja jota jopa himoitsen useissa eri väreissä omistettavaksi".

Hei, kertokaas. Tykkääkö tästä joku muukin kuin minä? (Saa toki ilmaista myös tykkäävänsä eräästä toisesta postauksen kuvasta. Se on linkitetty täältä.)