Kaverin synttärilahjaneuletoiveet (joita hän suostui esittämään pienen painostuksen jälkeen) olivat "musta tai punainen" ja "sukat, lapaset tai huivi". Kyseisen kaverin kanssa muuten katseltiin tuota edellisen postauksen Thelma&Louisea viikonlopun ratoksi ja kuolailtiin paidatonta Brad Pittia... :)

Totta kai aina helpoimmasta päästä lähdetään, joten tuttu ja turvallinen fifi hyppäsi puikoille - hyvä, että sain senkin neulomishimon taltutettua hankkimatta itselleni uutta huivia. Saattaa tämä kyllä olla pelkästään fifihkökin fifin sijaan, koska ohjelappusta en inspiraation iskiessä jaksanut etsiä enkä siis muista, kuinka suuria neliöt alkuperäisessä olivat.
Isoveljestä neulottua asiaa pääsee jälleen esittelemään lapsuudenystäväni Kati:

2013769.jpg

Kuva ei ihan toimi, mutta koska kaikki tietävät, millainen fifi on, en jaksanut suurempia värkkäillä... :)
Mallikertaa koittaa esitellä seuraava kuva...

2013743.jpg

Kamerani toimimattomuuden syyksi selvisi akku... Täytyy ostaa uusi. Taktinen vianmääritys onnistui, koska siskoni omistaa täsmälleen samanlaisen kameran kuin minä itse... Laina-akulla siis mennään.

Sitten lisää mustia asioita:

2013752.jpg

Ystävä toi tuliaisia Hong Kongin Disneylandista!!! Ah, suuri rakkauteni Jack Skellington... <3 Tim Burton on totaalinen nero. (Ainoa miinuspuoli tässä on se, etten uskalla tätä mukia käyttää... Sehän voi mennä rikki vaikka pesukoneessa...)