Kiirettä on hivenen pitänyt, kun koulupäivät ovat pääosin kahdeksasta neljään ja siihen vielä läksyjä päälle... Rehellisesti sanottuna neulomiseen keskittyminen on jäänyt sataprosenttisesti rappiolle. Jos siis lukuun ei oteta äidinkielentunnille kirjoitettua neulomisaiheista esseetä, josta ei oikeastaan sen enempää...

Syytä huoleen ei kuitenkaan vielä ole, koskapa olen jättänyt pari viikkoa sitten tikuttelemani yhden illan Mambo-lapaset esittelemättä. Niitä siis pääsette nyt ihastelemaan x)

1844183.jpg

Siskollenihan nämä päätyivät. Sattui näkemään omat lovikkani ja toivoi samantyyppisiä, mutta lopullinen ratkaisu ei sitten tullutkaan sisältämään niitä kirjailuja. (Omani muuten suojasivat tänään näppejäni tuulelta kun pyöräilin armaalla Keijo-polkupyörälläni koulunpenkkiä kohti...)
Taustan ihana kukallinen kangas on käsittääkseni isäni vanha lakana. Tykkään kovasti :) Todellinen syy sen päätymiselle kuvan taustaksi karmeasta epämatchingista huolimatta (luonnon- ja puhtaanvalkoiset, just joo) oli se, että menin hakemaan lapaset kuvausta varten siskoni huoneesta enkä jaksanut sitten raahautua merta edemmäs kalaan eli etsin lähimmän kivan kuvaustaustan ja aloin räpsiä.

Miten, oi miten omaksuisin jonkinlaiset pikalukijan taidot? Tällä viikolla olen kahlannut Cecelia Ahernin uusimman (Thanks for the memories), joka liki neljälläsadalla sivullaan vei kolme päivää. Kahden viikon laina-ajalla (kiitos sinulle, joka varasit tämänkin kirjan ja estit siten kuukauden laina-aikani) minulle annettu Sandra Brownin Harhalaukaus odottaa sängyn vierellä. Linnunradan käsikirja liftareille -"trilogiasta" olen ehtinyt nautiskella kaksi viidestä osasta, ja saman kirjailijan tuotannosta olen löytänyt toisenkin näytteen, jonka oletan paljastuvan helmeksi, kunhan ehdin siihen tutustua.
 Puhumattakaan siitä pinosta, jonka joukosta tarkoitus olisi löytää mielekäs aihe äidinkielen projektille - harkinnan alla ovat Anne Frankin päiväkirja, Sieppari ruispellossa ja Kärpästen herra.

Huomenna en ehdi tietenkään lukea, koska suunta käy jo aamupäivällä kohti Tamperetta hyvän musiikin toivossa.
Kunhan tämä elämä tästä hieman rauhoittuu, yritän löytää aikaa neulomiselle ja palailen sitten esittelemään teoksiani :) Minttumaarikin on onneksi vielä näyttämättä...