ja ilmeisesti myös Mariomyssyn, koskapa sellaisia on vilissyt itse kunkin blogissa jatkuvalla syötöllä varmaankin heti ohjeen julkaisemisesta lähtien...
En voinut vastustaa kiusausta, kun kaikkien mielestä se oli niiin hyvä.

1810688.jpg

1810699.jpg

Ja olihan se sitten hyvä. Pikkusisko tilasi samanlaisen...

Ainoat pipoa kunnolla näyttävät kuvat esittelivät myös pärstäni, joten täytynee tyytyä tällaisiin.
Nyt olen sitten virallisesti ihan tavis neulojana. (Vaikka onhan mulla meriiteiksi laskettavissa tosiaan miljoonia muitakin tavisneuleita, niin kuin vaikkapa fifi tai huopatossut...)

En voinut vastustaa kiusausta kokeilla pipoa myös kaiken maailman elukoiden päähän, joita satuin huoneestani löytämään. Katuhaille se ei istunut ollenkaan, mutta Herra Teddy on varmasti vallan innoissaan seuraavan kuvan julkaisusta...

1810663.jpg

No joo. Aika söpö?

Harmaa lanka on jotain tuntematonta sukulaisten vanhaa kerää, vihreä Fritidsgarnia. Yritin ensin kokoharmaata, mutta se ei riittänyt... Onneksi oli tuo vihreä nöttö komerossa, niin pipo saatiin valmiiksi ja siitä tuli varmasti sellainen, ettei se sovi yhteen vaatteideni kanssa :)

Epäinhimillinen postausaika johtuu koulun alkamisesta tänään sekä siitä, että eilen illalla vuodatus vaihteeksi temppuili kuvien kanssa. Ah, vuodatus - en taida olla ainoa, joka jo vakavasti harkitsee bloggeriin muuttamista? Annan kuitenkin vielä mahdollisuuden, koskapa en millään jaksaisi ruveta säätämään uuden blogin kanssa.