Lopussa odottelee edit.

Tässäpä sitten näitä "uusimpia valmistuneita".
Lovikat valmistuivat kätevästi takatalveen. Olivat kirjailuja vailla, kunnes eräänä huhtikuisena aamuna huomasin pakkasen ja lumen ja pakkohan sitten oli lapaset saada kätösiin. Kirjailuthan näistä enää puuttui. Vartin homma, mutta sen tekemättömyyden takia näitä ei voinut käyttää pariin kuukauteen neuleosuuden valmistumisen jälkeen. Taisin näistä jotain jo mainitakin kaaaaauan sitten.
Eikös ne ole ihan kivat.
1478510.jpg
Voi kunpa minulla olisi ollut nämä silloin kun oli lapaskelit.
Nyt sitten aurinko paistaa kun nämä olisi.
Lankana kaksinkertaista seiskaveikkaa, kirjailussa jotain vanhaa jämää, puikot viitosen sukkikset ja ohjeena käytetty Novitan lovikkaohjeen miestenkokoa (ohje oli paksummalle langalle) jolloin näistä tuli minulle suunnilleen sopivat. Kuvan otti hienoisella avustuksella kolmevuotias pikkusiskoni.

Uusimmasta sk:sta piti saada aivan kamalalta kuvassa näyttänyt toppi. Tää on näitä jotain päähänpistoja joita sitten jälkeenpäin katuu. Pinkkiä samosia (kumpaakaan en ikinä käytä, en pinkkiä enkä samosia) ja ääliöhelppo ohje. Ensimmäisestä versiosta olisi tullut s-kokoinen - nimittäin pienikokoiselle sinivalaalle. Näinpä jouduin rankalla versiolla muuttamaan silmukkamääriä, jonka jälkeen yläosasta tulikin järkyttävä. Mutta ei se mitään. Ei kaiken tarvitse onnistua. Ja voihan tällä vaikka nukkua kun on niin pehmeä.
1478513.jpg
Mitäs sitä sitten tekisi.
Hinku iski Bubbleen ja MarioMyssyyn. Eli listalla tällaista.Saapi nähdä josko joskus valmiina asti.

Tässä se edit sitten on.
Nyt on Bubblen langat ostettu ja sitä neulottukin jo jonkin verran. On sen verran kivaa puuhaa että saattaa jopa joskus valmistua... :) Tulipas lyhyt edit.