Periaatteessahan mulla on ollut ihan hyvä syy olla kirjoittamatta pitkään aikaan eli melkein pariin kuukauteen. Syy on blogin (muka-)aihe. Pahahan se on kirjoitella käsitöistä, jos niitä ei ole ehtinyt tekemään. Saati kuvaamaan niitä vanhempia, jotka ovat jo unohtuneet itseltäkin. Mainitsin kuitenkin kai joskus kankaasta, jota ostin hametta varten, ja tässä se hame nyt sitten olisi.

1244902728_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tätä on tullut pidettyä useita kertoja, yleensä tosin mustaan yhdistettynä, tämä oli vain laiska kuvausversio. Täyskello improvisoiden,  vyötärökaitale löytyy myös ja vetoketju (ensi kerralla ostan pidemmän, tämä menee aika kittanaksi kun hametta sijoittaa päälle tai pois).

Neulominen on oikeasti jäänyt tosi vähiin. Sukat sain kaverille aikaan siitä oranssista palkintolangasta, jonka olen tainnut mainita, mutta nekin lähtivät matkaan kuvaamatta - mitäpä kuvaamista olisikaan yksivärisissä perussukissa. Kesän aikana ainakin pikkusiskon kärttämä villapaita pitäisi tehdä, kaipa jotain itsellekin. Ompeluksia on ollut puolisuunnitteilla.

Lisäksi olen käynyt koulua edellisen postauksen jälkeen, esimerkiksi koeviikko imi mehuja ihan kivasti historia-mantsa-kombon aloituksellaan. Mutta luin ja onnistuin!! :D Toukokuun alkupuolella tuli käytyä Pietarissa Igorin luona koulun projektin kautta. Toin teille todisteeksi maatuskan, katsokaa:

1244902760_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Harvinaisen tarkka kuva muuten, kun mun kamera on todellisuudessa surkea. Mutta tuo maatuska on aivan ihana ja pönöttää nätisti kaapin päällä. Pienempikin mulla on, siinä on tosi söpö pikkuruinen muutaman millin mittainen pienin osa! Tuitui.

Kesätöitä on muuten jäänyt saamatta. Ripari-isostelu on jo ohi, siitä palautuminen kestänee aikansa, eilen kotiin vyöryin sieltä. Mitähän sitä sitten tekisi... Lukeakaan en muuten ole ehtinyt käytännössä ollenkaan, apua!!

Ja digestivemuruna kakun pohjalla: Garou & kumppanit.