Taisin mainita tekeväni huopatossuja? Tässä ne nyt ovat lähes uunituoreina, eli eilen illalla pesukoneessa vierailleina.

986541.jpg

986543.jpg

Kumpikaan kuva ei ole erityisen kaunis, kuten eivät tossutkaan verrattuna moniin muiden bloggaajien ihanuuksiin :) Tuntuu, että noita piti venytellä ikuisuus, plus että tuo aukko josta jalka menee sisään on hieman tiukka eikä veny millään ilveellä. Höh. Jostain kumman syystä sisko julisti tossuni kuitenkin aivan ihaniksi ja haluaa samanlaiset. Täytyy nyt harkita, eihän noissa mene kuin pari tuntia plus huovutus mutta en yleensä tykkää toteuttaa samoja malleja useampaan kertaan.
Eilen kävi pesukoneessa myös eräs ihmeellinen mutaatio joka herätti meillä yleistä hilpeyttä. Pehmoleluhan se on olevinaan. Siitäkin varmaan saatte kuvat heti kun se saa silmät ja suun.
(Joku saattoi huomata että tossujen takana on huilu, mutta täytyy paljastaa ettei se ole minun vaan siskoni ja tahattomasti kuvaan osunut. Enhän minä edes osaisi tuollaista heläytellä, taidot rajoittuvat pianon muka-soittoon ja saksofonin jonkinlaiseen suunnilleen-hallintaan.)